Jelentkezz az Europrensa spanyol ifjúsági csereprogramra!

Az Ars Omnis Kulturális Egyesület partnerországként résztvevőket delegál a spanyol Mazagón városában megrendezésre kerülő Europrensa ifjúsági csereprogramra. A program az Erasmus+ keretein belül valósul meg az európai identitástudat erősítése érdekében. A projekt folyamán a különböző kultúrákból érkezők együtt ismerkednek meg a média eszközeivel. A program keretei között többek közt szó lesz a blog írásról, valamint a rádiózásban is tapasztalatot szerezhetnek a résztvevők. A jelentkezés feltétele a társalgási szintű angol nyelvtudás.

A program helyszíne: Mazagón, Spanyolország

A program időpontja: 2017.05.01-07, plusz két utazónap

A program résztvevői 18-30 év közötti fiatalok lehetnek. Nyelvvizsga bizonyítvány nem szükséges, tényleges aktív angol nyelvtudást várunk.

A résztvevők szállását és étkezését a fogadó ország biztosítja. Az útiköltséget fejenként 270 euróig utófinanszírozással fizetik ki a résztvevőknek. Az ezen felüli többlet költséget mindenki magának finanszírozza.

Jelentkezéseteket e-mailben várjuk egy rövid bemutatkozással és motivációs levéllel a youth@arsomnis.org e-mail címre. Ne felejtsétek el feltüntetni az elérhetőségeiteket!

Jelentkezési határidő: 2017. ÁPRILIS 7. éjfél.