Jelentkezz a norvégiai „Antyone on Tour Again” ifjúsági programra!

Az Ars Omnis Kulturális Egyesület partnerországként résztvevőket delegál a norvégiai Overhallába, ahol megrendezésre kerül az Antygone on Tour Again ifjúsági csereprogramra. A program az Erasmus+ keretein belül valósul meg és olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a színház iránt és szívesen hoznának létre a többi partnerország résztvevőivel együttműködve közös projektet és produkciót.  A jelentkezés feltétele a társalgási szintű angol nyelvtudás.

Az Antygone on Tour Again program egy korábbi programsorozat folytatása, amely a klasszikus ókori drámán alapszik és ennek felhasználásával vet fel és reflektál aktuális társadalmi problémákra. A program Szophoklész Antigoné drámájából kiindulva ismerteti meg a résztvevőket különböző színházi és improvizációs technikákkal továbbá kihangsúlyozza kultúrák közötti toleranciát és a befogadást.

A program helyszíne: Overhalla, Norvégia

A program időpontja: 2018.03.03 – 2018.03.11.

A programra 18-30 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.

A résztvevők szállását és étkezését a fogadó ország biztosítja. Az útiköltség egy részét utófinanszírozással fizetik ki a résztvevőknek. Ennek részleteit hamarosan pontosítjuk.

Szállással kapcsolatos információk:
A szállásnak előreláthatóan a helyi szabadidőközpont ad helyet, ebből kifolyólag a privát szféra korlátozott: függönnyel elválasztott helységre és összecsukható ágyakra lehet számítani.

Jelentkezéseteket e-mailben várjuk egy rövid bemutatkozással és motivációs levéllel a youth@arsomnis.org e-mail címre. Ne felejtsétek el feltüntetni az elérhetőségeiteket!

Jelentkezési határidő: 2018. február 5., éjfél