Jelentkezz a spanyolországi Theatre for Inclusion ifjúsági csereprogramra!

Az Ars Omnis Kulturális Egyesület partnerországként résztvevőket delegál a spanyolországi Matadeperába, ahol megrendezésre kerül a Theatre for Inclusion ifjúsági csereprogram. A program az Erasmus+ keretein belül valósul meg és olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a színház iránt és szívesen hoznának létre a többi partnerország résztvevőivel együttműködve közös projektet és produkciót.  A jelentkezés feltétele a társalgási szintű angol nyelvtudás.

A Theatre for Inclusion program célja, hogy színházi elemek segítségével reflektál aktuális társadalmi problémákra. A program megismerteti a résztvevőket különböző színházi és improvizációs technikákkal továbbá kihangsúlyozza kultúrák közötti toleranciát és a befogadást.

A program helyszíne: Matadepera, Spanyolország

A program időpontja: 2019.04.13 – 2019.04.21.

A programra 18-30 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk.

A résztvevők szállását és étkezését a fogadó ország biztosítja. Az útiköltség egy részét utófinanszírozással fizetik ki a résztvevőknek. Ennek részleteit hamarosan pontosítjuk.

Szállással kapcsolatos információk:
A szállásnak előreláthatóan a helyi szabadidőközpont ad helyet, ebből kifolyólag a privát szféra korlátozott.

Jelentkezéseteket e-mailben várjuk egy rövid bemutatkozással és motivációs levéllel a youth@arsomnis.org e-mail címre. Ne felejtsétek el feltüntetni az elérhetőségeiteket!

Jelentkezési határidő: 2019. február 15. 23:59.